Jó vagy az ügyfélkiszolgálásban?

Adminisztrációs munkatárs


...ha kedveled az embereket, és nem okoz gondot az ügyfelekkel való kommunikáció és kapcsolattartás,

... ha szereted az önállóságot, és képes vagy a pontos, megbízható munkavégzésre,

... ha mindig tudod, mit kell tenned, és nem szükséges emlékeztetni a feladataidra,

... ha magabiztosan használod a szokásos irodai programokat (főként az Excelt), 

... és a jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél versenyképes fizetést hazavinni,


AKKOR


Jelentkezz ADMINISZTRÁCIÓS MUNKATÁRSNAK móri üzemünkbe 2018. július 31-ig!

PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!


Baráti, támogató csapat, rengeteg izgalmas kihívás és fejlődési lehetőség vár rád piacvezető tömörfa bútorgyártó cégünknél, ahol valóban értékeljük a munkádat!

Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

Kit keresünk a pozícióra?

(szakmailag + emberileg)

Szakmailag ezt kérjük...

 • Minimum középfokú végzettséggel rendelkezel, de szívesen vesszük azt is, ha diplomásként jelentkezel hozzánk.
 • A munkatapasztalat nem feltétlenül elvárás nálunk, így akár pályakezdőként is jelentkezhetsz a pozícióra. A felvételnél előnyt jelent, ha már legalább 3-5 évet eltöltöttél hasonló területen.
 • Alapos számítógépes ismeretekkel rendelkezel - cégünk magas szinten használ hardveres és szoftveres informatikai eszközöket (Windows, Office, stb.), de ezek közül az Excel a legfontosabb, amit minden nap használnod kell majd. Szóval a táblázatkezelésben jónak kell lenned!
 • Alapvető igényességed van az önálló, precíz és pontos munkavégzésre.
 • Előny, de nem elvárás: angol nyelvtudás
 • Emberileg ezek jellemzők Rád...

 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Az ügyfél-kommunikáció az erősségeid közé tartozik. Nem ijedsz meg, ha személyesen neked kell beszélned az ügyfelekkel, partnerekkel vagy szállítókkal - naponta többször is.
 • Magasabb leterheltség mellett is képes vagy az önálló, magabiztos munkavégzésre. Vannak napok, amikor a cégünknél megszaporodnak a teendők, és szeretnénk, ha ilyen helyzetben is tudnánk számítani rád.
 • Odafigyelsz az emberekre és a munkatársaidra - mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy könnyen beilleszkedj hozzánk, de ahhoz, hogy jól érezd magad nálunk, a Te odafigyelésedre és empátiádra is szükség van mind az ügyfeleinknek, mind a csapattársainknak.
 • Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Mire számíthatsz nálunk?


  A TELJESÍTMÉNYEDNEK MEGFELELŐ FIZETÉS ÉS BÓNUSZOK

  A jól végzett munkád megérdemelt fizetéssel honoráljuk, ezen felül 4-8-12 %-os bónuszokrais számíthatsz a csapatteljesítmény alapján.

  EXTRA DOLGOZÓI JUTTATÁSOK

  A fizetéseden túl további juttatásokra is szert tehetsz a személyre szóló havi elismerő jutalmazási rendszerünknek köszönhetően. 

  CAFETERIA ÉS EGY KIS PLUSZ

  Minden hónapban 8000 Ft készpénz cafeteriát kapsz tőlünk, és kedvezményes áronvásárolhatsz tömörfa bútorainkból. 

  PONTOS KIFIZETÉSEK

  Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk, sohasem késünk! 

  UTAZÁSI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS

  Megtérítjük a bejárásodat akár tömegközlekedéssel jársz, akár saját gépjárművel. 

  PÁRATLAN FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

  Megrendeléseink és munkáink sokszínűsége garancia arra, hogy egyedülálló szakmai tapasztalatokra tehess szert a szakterületeden.  

  MUNKAHELYI KÖRÜLMÉNYEK

  Távol a város zajától, zöld övezetben, a Vértes Hegység lábánál megtalálható tömörfa bútorgyártó üzemünk, kreatív, lendületes, fiatalos csapattal vár. 

  FONTOS VAGY!

  Igen, nálunk számít a véleményed, ezért odafigyelünk rád és elismerjük a munkádat. Nem csak a munkahelyeden, hanem akár családi problémáidban, nem várt helyzetekben is számíthatsz ránk. 

  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.


  NE MARADJ LE!

  Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!

  Milyen nálunk

  dolgozni?

  Nálunk az eredmények számítanak, teret adunk a kreativitásodnak, segítünk megvalósítani az ötleteidet.

  Emellett fontos a számunkra, hogy jól érezd magad nálunk, ezért odafigyelünk rád, és értékeljük a teljesítményed, hiszen azt az elvet valljuk, hogy legfőbb érték az ember. Számíthatsz ránk szakmailag, segítünk a fejlődésben, de akkor is, ha valamilyen nem várt élethelyzetbe kerülsz. Cserébe precíz, önálló munkavégzést várunk tőled, és, hogy mi is bízhassunk benned!


  Mi lesz a feladatod?

  • partnerekkel személyes és telefonos kapcsolattartás, rendelésfelvétel
  • árajánlatok, számlák, szállító levelek készítése
  • rendelések kiadása, gyártással való szoros együttműködés
  • fuvarszervezés
  • adminisztratív feladatok ellátása


  Ha még a pályád elején vagy, de már van némi tapasztalatod adminisztrációs területen, és szeretnél egy magyar piacvezető tömörfa bútorgyártó vállalkozás elismert tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk adminisztrációs munkatársnak 2018. július 31-ig!


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Hol találsz meg bennünket?

  Ipartelepünk Mór külterületén, Árkipusztán található. Új munkatársunkat lehetőség szerint e terület 30 kilométeres körzetéből várjuk. Mivel ez viszonylag nagy távolság, ezért hozzájárulunk az utazási költségeidhez, legyen szó tömegközlekedésről, vagy autóról!

  Jelentkezz FÉL PERC alatt!

  Ha Te is szeretnél a közelben adminisztrációs munkával megérdemelt fizetést kapni, és biztos munkahelyen dolgozni bejelentett munkaviszonyban, akkor kattints az alábbi gombra, és add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT!


  VAGY


  Küldd el a szakmai önéletrajzod a allas@pfifferbutor.hu  e-mail címünkre!

  Jelentkezési határidő: 2018. július 31.


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.