Jó vagy az Ügyfélkiszolgálásban?

Magyar családi tulajdonú, innovatív tömörfa bútorgyártó vállalkozás, lelkes, motivált munkatársat keres bővülő csapatába

Bútor termékmenedzser
pozícióba


...ha szeretsz ügyfelekkel foglalkozni, terméket értékesíteni, és nem okoz gondot az emberekkel való kommunikáció és kapcsolattartás, vevői igények pontos felmérése

... ha szereted az önállóságot, és képes vagy a pontos, megbízható munkavégzésre,

... ha mindig tudod, mit kell tenned, és nem szükséges emlékeztetni a feladataidra,

... ha magabiztosan használod a szokásos irodai programokat (főként az Excelt), 

... és a jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél megérdemelt fizetést hazavinni,


Jelentkezz Bútor Termékmenedzser Munkatársnak móri üzemünkbe!


Mi lesz a feladatod?


 • Partnerekkel személyes és telefonos kapcsolattartás, rendelésfelvétel
 • Árajánlatok, számlák, szállító levelek készítése
 • Rendelések kiadása, gyártással való szoros együttműködés
 • Adminisztratív feladatok ellátása
 • Kiállításokon való részvétel

MUNKAHELYI KÖRÜLMÉNYEK

Távol a város zajától, zöld övezetben, a Vértes Hegység lábánál megtalálható tömörfa bútorgyártó üzemünk, kreatív, lendületes, fiatalos csapattal vár. Baráti, támogató csapat, rengeteg izgalmas kihívás és fejlődési lehetőség vár rád piacvezető tömörfa bútorgyártó cégünknél, ahol valóban értékeljük a munkádat!

Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

✔️ MEGÉRDEMELT BÉR ÉS BÓNUSZOK

A jól végzett munkád megérdemelt fizetéssel honoráljuk, ezen felül 8-20 %-os bónuszokra is számíthatsz a csapatteljesítmény alapján.

✔️ EXTRA DOLGOZÓI JUTTATÁSOK

A fizetéseden túl további juttatásokra is szert tehetsz a személyre szóló havi elismerő jutalmazási rendszerünknek köszönhetően.

✔️ EGY KIS PLUSZ

Kedvezményes áron vásárolhatsz a bútorainkból.

✔️ PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk, sohasem késünk!

✔️ FONTOS VAGY

Igen, nálunk számít a véleményed, ezért odafigyelünk rád és elismerjük a munkádat. Nem csak a munkahelyeden, hanem akár családi problémáidban, nem várt helyzetekben is számíthatsz ránk. 


Kit keresünk a pozícióra?

(szakmailag + emberileg)

Szakmailag ezt kérjük...

 • Minimum középfokú végzettséggel rendelkezel
 • Előnyt jelent a felvételnél ha már legalább 3-5 évet eltöltöttél hasonló értékesítési területen.
 • Alapos számítógépes ismeretekkel rendelkezel - cégünk magas szinten használ hardveres és szoftveres informatikai eszközöket (Windows, Microsoft365, stb.), de ezek közül az Excel a legfontosabb, amit minden nap használnod kell majd. Szóval a táblázatkezelésben jónak kell lenned!
 • Alapvető igényességed van az önálló, precíz és pontos munkavégzésre.
 • Előny, de nem elvárás: angol vagy német nyelvtudás
 • Vásárlói igények pontos felmérése
 • Emberileg ezek jellemzők Rád...

 • Igazi csapatjátékos vagy! Cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Az ügyfél-kommunikáció az erősségeid közé tartozik. Nem ijedsz meg, ha személyesen neked kell beszélned az ügyfelekkel, partnerekkel vagy szállítókkal - naponta többször is.
 • Magasabb leterheltség mellett is képes vagy az önálló, magabiztos munkavégzésre. Vannak napok, amikor a cégünknél megszaporodnak a teendők, és szeretnénk, ha ilyen helyzetben is tudnánk számítani rád.
 • Odafigyelsz az emberekre és a munkatársaidra - mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy könnyen beilleszkedj hozzánk, de ahhoz, hogy jól érezd magad nálunk, a Te odafigyelésedre és empátiádra is szükség van mind az ügyfeleinknek, mind a csapattársainknak.
 • Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Milyen nálunk

  dolgozni?

  Nálunk az eredmények számítanak, teret adunk a kreativitásodnak, segítünk megvalósítani az ötleteidet.

  Emellett fontos a számunkra, hogy jól érezd magad nálunk, ezért odafigyelünk rád, és értékeljük a teljesítményed, hiszen azt az elvet valljuk, hogy legfőbb érték az ember. Számíthatsz ránk szakmailag, segítünk a fejlődésben, de akkor is, ha valamilyen nem várt élethelyzetbe kerülsz. Cserébe precíz, önálló munkavégzést várunk tőled, és, hogy mi is bízhassunk benned!  Ha van tapasztalatod adminisztrációs és értékesítési területen, szeretnél egy Magyar piacvezető tömörfa bútorgyártó vállalkozás elismert tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk 

  Bútor termékmenedzser munkatársnak!


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Hol találsz meg bennünket?

  Ipartelepünk Mór külterületén, Árkipusztán található. Új munkatársunkat lehetőség szerint e terület 30 kilométeres körzetéből várjuk. 

  Ha Te is szeretnél a közelben, Bútorértékesítő pozícióban, megérdemelt fizetést kapni, és biztos munkahelyen dolgozni bejelentett munkaviszonyban, akkor kattints az alábbi gombra, és add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT!


  VAGY


  Küldd el a szakmai önéletrajzod a allas@pfifferbutor.hu  e-mail címünkre!


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.