Jó vagy az adminisztrációban?

Irodavezető asszisztens


... ha szereted az önállóságot, és képes vagy a pontos, megbízható munkavégzésre,

... ha magabiztosan használod a szokásos irodai programokat (főként az Excelt), 

... és a jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél versenyképes fizetést hazavinni,

AKKOR

Jelentkezz Irodavezető asszisztens munkakörbe móri üzemünkbe

PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!


Baráti, támogató csapat, rengeteg izgalmas kihívás és fejlődési lehetőség vár rád piacvezető tömörfa bútorgyártó cégünknél, ahol valóban értékeljük a munkádat!

Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

Kit keresünk a pozícióra?

Szakmailag ezt kérjük...

 • Minimum középfokú végzettséggel rendelkezel, de szívesen vesszük azt is, ha diplomásként jelentkezel hozzánk.
 • A munkatapasztalat nem feltétlenül elvárás nálunk, így akár pályakezdőként is jelentkezhetsz a pozícióra. A felvételnél előnyt jelent, ha már legalább 3-5 évet eltöltöttél hasonló területen.
 • Alapos számítógépes ismeretekkel rendelkezel - cégünk magas szinten használ hardveres és szoftveres informatikai eszközöket (Windows, Office, stb.), de ezek közül az Excel a legfontosabb, amit minden nap használnod kell majd. Szóval a táblázatkezelésben jónak kell lenned!
 • Alapvető igényességed van az önálló, precíz és pontos munkavégzésre.
 • Előny, de nem elvárás: angol nyelvtudás
 • Emberileg ezek jellemzők Rád...

 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Az ügyfél-kommunikáció az erősségeid közé tartozik. Nem ijedsz meg, ha személyesen neked kell beszélned az ügyfelekkel, partnerekkel vagy szállítókkal - naponta többször is.
 • Magasabb leterheltség mellett is képes vagy az önálló, magabiztos munkavégzésre. Vannak napok, amikor a cégünknél megszaporodnak a teendők, és szeretnénk, ha ilyen helyzetben is tudnánk számítani rád.
 • Odafigyelsz az emberekre és a munkatársaidra - mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy könnyen beilleszkedj hozzánk, de ahhoz, hogy jól érezd magad nálunk, a Te odafigyelésedre és empátiádra is szükség van mind az ügyfeleinknek, mind a csapattársainknak.
 • Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Mire számíthatsz nálunk?


  A TELJESÍTMÉNYEDNEK MEGFELELŐ FIZETÉS ÉS BÓNUSZOK

  A jól végzett munkád megérdemelt fizetéssel honoráljuk, ezen felül 4-8-12 %-os bónuszokrais számíthatsz a csapatteljesítmény alapján.

  EXTRA DOLGOZÓI JUTTATÁSOK

  A fizetéseden túl további juttatásokra is szert tehetsz a személyre szóló havi elismerő jutalmazási rendszerünknek köszönhetően. 

  PONTOS KIFIZETÉSEK

  Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk, sohasem késünk! 

  UTAZÁSI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS

  Megtérítjük a bejárásodat akár tömegközlekedéssel jársz, akár saját gépjárművel. 

  PÁRATLAN FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

  Megrendeléseink és munkáink sokszínűsége garancia arra, hogy egyedülálló szakmai tapasztalatokra tehess szert a szakterületeden.  

  MUNKAHELYI KÖRÜLMÉNYEK

  Távol a város zajától, zöld övezetben, a Vértes Hegység lábánál megtalálható tömörfa bútorgyártó üzemünk, kreatív, lendületes, fiatalos csapattal vár. 

  FONTOS VAGY!

  Igen, nálunk számít a véleményed, ezért odafigyelünk rád és elismerjük a munkádat. Nem csak a munkahelyeden, hanem akár családi problémáidban, nem várt helyzetekben is számíthatsz ránk. 

  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.


  Milyen nálunk

  dolgozni?

  Nálunk az eredmények számítanak, teret adunk a kreativitásodnak, segítünk megvalósítani az ötleteidet.

  Emellett fontos a számunkra, hogy jól érezd magad nálunk, ezért odafigyelünk rád, és értékeljük a teljesítményed, hiszen azt az elvet valljuk, hogy legfőbb érték az ember. Számíthatsz ránk szakmailag, segítünk a fejlődésben, de akkor is, ha valamilyen nem várt élethelyzetbe kerülsz. Cserébe precíz, önálló munkavégzést várunk tőled, és, hogy mi is bízhassunk benned!


  Mi lesz a feladatod?

 • Irodavezető munkájához szükséges asszisztensi feladatok elvégzése
 • Kiállításokon való részvétel
 • Adminisztratív feladatok ellátása
 • Számlák, szállítólevelek készítése
 • Könyvelési anyagok és utalások előkészítése
 • Kimenő-Bejövő levelezés és telefon kezelése

 • Ha még a pályád elején vagy, de már van némi tapasztalatod adminisztrációs területen, és szeretnél egy magyar piacvezető tömörfa bútorgyártó vállalkozás elismert tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk Irodavezető asszisztensnek!


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Hol találsz meg bennünket?

  Ipartelepünk Mór külterületén, Árkipusztán található. Új munkatársunkat lehetőség szerint e terület 30 kilométeres körzetéből várjuk. Mivel ez viszonylag nagy távolság, ezért hozzájárulunk az utazási költségeidhez, legyen szó tömegközlekedésről, vagy autóról!

  Ha Te is szeretnél a közelben adminisztrációs munkával megérdemelt fizetést kapni, és biztos munkahelyen dolgozni bejelentett munkaviszonyban, akkor kattints az alábbi gombra

  VAGY


  Küldd el a szakmai önéletrajzod a allas@pfifferbutor.hu  e-mail címünkre!


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.