Logisztikai Asszisztens állás

Logisztikai - Értékesítési asszisztens


...ha főiskolai/egyetemi tanulmányaidat végzed,

... ha szeretnél napi 4-6 órában adminisztratív munkát végezni,

...ha kedveled az embereket, és nem okoz gondot az ügyfelekkel való kommunikáció és kapcsolattartás,

... ha szereted az önállóságot, és képes vagy a pontos, megbízható munkavégzésre,

... ha magabiztosan használod a szokásos irodai programokat (főként az Excelt),

... és a jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél versenyképes fizetést hazavinni


Jelentkezz LOGISZTIKAI - ÉRTÉKESÍTÉSI ASSZISZTENSNEK 

móri üzemünkbe!


Baráti, támogató csapat, rengeteg izgalmas kihívás és fejlődési lehetőség vár rád piacvezető tömörfa bútorgyártó cégünknél, ahol valóban értékeljük a munkádat!

Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

Kit keresünk a pozícióra?

(szakmailag + emberileg)

Szakmailag ezt kérjük...

 • Alapos számítógépes ismeretekkel rendelkezel - cégünk magas szinten használ hardveres és szoftveres informatikai eszközöket (Windows, Office, stb.), de ezek közül az Excel a legfontosabb, amit minden nap használnod kell majd. Szóval a táblázatkezelésben jónak kell lenned!
 • Alapvető igényességed van az önálló, precíz és pontos munkavégzésre.
 • Előny, de nem elvárás: angol nyelvtudás
 • Emberileg ezek jellemzők Rád...

 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Az ügyfél-kommunikáció az erősségeid közé tartozik. Nem ijedsz meg, ha személyesen neked kell beszélned az ügyfelekkel, partnerekkel vagy szállítókkal - naponta többször is.
 • Odafigyelsz az emberekre és a munkatársaidra - mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy könnyen beilleszkedj hozzánk, de ahhoz, hogy jól érezd magad nálunk, a Te odafigyelésedre és empátiádra is szükség van mind az ügyfeleinknek, mind a csapattársainknak.
 • Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Mire számíthatsz nálunk?


  A TELJESÍTMÉNYEDNEK MEGFELELŐ FIZETÉS ÉS BÓNUSZOK

  A jól végzett munkád megérdemelt fizetéssel honoráljuk, ezen felül 4-8-12 %-os bónuszokrais számíthatsz a csapatteljesítmény alapján.

  UTAZÁSI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS

  Megtérítjük a bejárásodat akár tömegközlekedéssel jársz, akár saját gépjárművel. 

  PÁRATLAN FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

  Megrendeléseink és munkáink sokszínűsége garancia arra, hogy egyedülálló szakmai tapasztalatokra tehess szert a szakterületeden.  

  MUNKAHELYI KÖRÜLMÉNYEK

  Távol a város zajától, zöld övezetben, a Vértes Hegység lábánál megtalálható tömörfa bútorgyártó üzemünk, kreatív, lendületes, fiatalos csapattal vár. 

  FONTOS VAGY!

  Igen, nálunk számít a véleményed, ezért odafigyelünk rád és elismerjük a munkádat. Nem csak a munkahelyeden, hanem akár családi problémáidban, nem várt helyzetekben is számíthatsz ránk. 

  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.


  Milyen nálunk

  dolgozni?

  Nálunk az eredmények számítanak, teret adunk a kreativitásodnak, segítünk megvalósítani az ötleteidet.

  Emellett fontos a számunkra, hogy jól érezd magad nálunk, ezért odafigyelünk rád, és értékeljük a teljesítményed, hiszen azt az elvet valljuk, hogy legfőbb érték az ember. Számíthatsz ránk szakmailag, segítünk a fejlődésben.

   Cserébe precíz, önálló munkavégzést várunk tőled, és, hogy mi is bízhassunk benned!


  Mi lesz a feladatod?


  Ha tanulmányaid mellett szeretnél egy magyar piacvezető tömörfa bútorgyártó vállalkozás elismert tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk 

  Logisztikai - értékesítési asszisztensnek!


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.


  • ügyfelek fogadása, tájékoztatása
  • szállító levelek készítése
  • telefonos információnyújtás
  • rendelések kiadása gyártásra
  • egyéb adminisztratív feladatok ellátása

  Hol találsz meg bennünket?

  Ipartelepünk Mór külterületén, Árkipusztán található. Új munkatársunkat lehetőség szerint e terület 30 kilométeres körzetéből várjuk. Mivel ez viszonylag nagy távolság, ezért hozzájárulunk az utazási költségeidhez, legyen szó tömegközlekedésről, vagy autóról!

  Ha Te is szeretnél a közelben adminisztrációs munkával megérdemelt fizetést kapni, és biztos munkahelyen dolgozni bejelentett munkaviszonyban, akkor kattints az alábbi gombra, és add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT!

  VAGY


  Küldd el a szakmai önéletrajzod a allas@pfifferbutor.hu  e-mail címünkre!


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@pfifferbutor.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.